0

Een PostNL Kariboo punt is een afhaalpunt van PostNL waar je pakketten kunt laten bezorgen. Er zijn vele Kariboo-punten in België waardoor je je pakketje altijd in de buurt kunt afhalen.

Tijdens het bestelproces wordt de optie "bezorgen op een Kariboo-punt" voor Belgische klanten automatisch aangeboden. Wanneer je ervoor kiest om je pakketje op een Kariboo-punt te laten bezorgen wordt er een voorstel gedaan om het pakketje af te leveren op een Kariboo-punt bij je in de buurt. Je kunt natuurlijk ook zelf een Karbiboo-punt kiezen, dit kan je aangeven tijdens het bestelproces.

Hoe weet ik dat ik mijn bestelling kan ophalen bij een Kariboo-punt?

Zodra je bestelling door het PostNL-punt is ontvangen, ontvangt je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Je kunt nu je bestelling ophalen bij het PostNL-punt dat je gekozen hebt tijdens het plaatsen van je bestelling. Let op! Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Kan iemand anders mijn bestelling ophalen bij een Karbiboo-punt?

Het is helaas niet mogelijk dat iemand anders je bestelling ophaalt.

Kan ik mijn bestelling langer laten liggen op het Kariboo-punt?

Je bestelling blijft 14 kalenderdagen op het PostNL-punt. Na 14 dagen wordt het automatisch naar Vagina Balletjes teruggestuurd. Als je de bestelling 5 dagen na ontvangst van de bevestigings e-mail niet hebt opgehaald, ontvang je een herinnering.

Mijn bestelling is niet aangekomen bij het Kariboo-punt van mijn keuze. Wat nu?

Je bestelling wordt verzonden naar het Kariboo-punt dat vermeld staat in de verzendbevestiging die je via e-mail hebt ontvangen. Mocht je bestelling desondanks niet bij het Kariboo-punt liggen, kun je contact met Vagina Balletjes opnemen.

Wat is de levertijd naar een Kariboo-punt?

De levertijd naar een Kariboo-punt kan iets langer zijn dan naar je huisadres. Indien je bestelling voorradig is en je bestelt voor 23:30, dan verzenden wij je pakketje nog dezelfde dag. Je kunt je pakketje binnen 2-3 werkdagen op het Kariboo-punt verwachten.