0

Vagina Seksspeeltjes

Het beleven van erotisch genot is goed voor het lichaam en de geest. Steeds meer vrouwen gebruiken dan ook één of meerdere vagina seksspeeltjes voor erotisch genot. Een orgasme zorgt voor stressvermindering, een betere seksuele conditie en een overall beter gevoel over je eigen lichaam. Idealiter deel je een seksleven met je partner en kom je in deze relatie volledig aan je trekken. Helaas blijkt in de praktijk dat veel vrouwen in een relatie toch ontevreden zijn over de seks. Een man die alleen zichzelf denkt, de vrouw niet genoeg kan plezieren of er simpelweg niet aan toe komt, zijn de meest gehoorde redenen qua ontevredenheid. Single dames daarentegen hoeven zich alleen te richten op hun eigen genot, uiteraard met als nadeel geen (vaste) partner te hebben. Waar voorheen voornamelijk de singles waren overgeleverd aan vagina seksspeeltjes, zien wij tegenwoordig een kentering dat ook dames in een relatie een seksspeeltje voor zichzelf aanschaffen. Deze dames seksspeeltjes zijn speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijk lichaam, waardoor je elke erogene zone van je lichaam tegenwoordig kunt verwennen. In deze vagina toys blog bespreken wij een aantal populaire seksspeeltjes voor vrouwen.
 

Als vrouw verdien je het beste, zeker qua vagina seksspeeltjes

Het is nogal een understatement, maar als vrouw verdien je toch echt het beste qua seksspeeltjes. Maarja, welk speeltje moet je kiezen? Dit is erg afhankelijk van je wensen. Het stimuleren van de vagina is vaak de wens, maar dan alsnog zijn er vele keuzes qua verschillende soorten seksspeeltjes. Hieronder hebben wij de populairste seksspeeltjes voor haar verzameld, met daarin een korte uitleg over de productgroep. Zodoende kun je op je gemak kennismaken met de verschillende mogelijkheden om vervolgens een speeltje te kopen die het best bij je past.
 

Vagina balletjes

Vagina balletjes zijn een multifunctionele speeltjes die naast stimulatie van de vagina ook nog eens goed zijn voor je lichaam. Zo train je met vagina balletjes automatisch de bekkenbodemspieren. Hierdoor beleef je orgasmes intenser en pak je meteen eventuele problemen met incontinentie aan. De balletjes verschillen qua grootte, aantal en structuur. Er zijn zelfs vibrerende balletjes te vinden!
 

Vibrators & Dildos

Vibrators en dildos behoeven natuurlijk geen uitleg. Toch is het verstandig om je even te verdiepen als je een dildo of vibrator wilt kopen. Er zijn namelijk een groot aantal verschillende soorten, zeker qua vibrators. Realistisch, G-spot, clitoris, stotende, wand vibrators en zo gaat de lijst nog wel even door. Bedenk dus goed wat je van bijvoorbeeld een vibrator verwacht en zoek vervolgens een geschikte vibrator die voldoet aan je eisenlijstje. Dildos hebben een stuk minder functionaliteiten, omdat er geen vibrerende onderdelen zijn. Hier heb je dus een iets minder keuze, maar valt er nog steeds veel te vergelijken.
 

Vibrerende eitjes

Door trillingen, vibraties en pulserende bewegingen wordt de vagina van binnenuit gestimuleerd door de vibrerende eitjes. Met afstandsbediening of zonder afstandsbediening, stuk voor stuk leveren deze vaginale seksspeeltjes een hoop plezier. Speel met het ritme van vibraties en zoek naar het juiste vibratie patroon waarmee je een heerlijk orgasme beleeft. Heb je een partner? Geef hem, tijdens het voorspel, de controle over de afstandsbediening en laat je plezieren door onverwachte stimulerende effecten in je vagina. Erg leuk idee om het wat spannender met je partner te maken.
 

Vagina pompen

Grote kans dat niet het eerste waar je aan denkt bij vagina seksspeeltjes een vagina pomp is. Toch dagen wij je uit om dit eens te proberen. De zuigende werking op de vagina zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer, waardoor de vagina opzwelt en gevoeliger aanvoelt. Als voorspel is dit natuurlijk lekker, maar ook voordat je een seksspeeltje gaat gebruiken kan dit zomaar voor een stuk meer erotisch genot zorgen. Er zijn ook speciale clitoris pompen, waarmee dezelfde techniek wordt gebruikt maar dan om de clitoris extra te stimuleren.
 

Womanizers & We Vibe Vibrators

Als producenten van vagina toys willen wij graag Womanizer en We Vibe onder de aandacht brengen. De hoogwaardige dames seksspeeltjes van Womanizer stimuleren door middel van luchtdruk de clitoris of vagina. Het is ook mogelijk om een Womanizer te kiezen die beide tegelijkertijd verwend. We Vibe heeft een grote collectie van erotische artikelen voor de vrouw en heeft zelfs een aantal vibrators welke je samen met je partner kunt gebruiken. Mogen toch wel stellen dat de We Vibe vibrators een van de populairste speeltjes zijn onder vrouwen.
Vagina seksspeeltjes

Vagina Toys kopen

Heb je door deze vagina blog een idee gekregen wat er zoal beschikbaar is? Of ben je er al uit en ga je een speeltje kopen? Vaginaballetjes.nl hanteert een snelle levering (vandaag besteld is morgen in huis) en alle speeltjes zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van vele hoogwaardige orgasmes. Zet jezelf op de eerste plaats en wacht niet lang met jezelf verwennen. Mannen, zijn jullie nog op zoek naar een leuk cadeau? Je kunt niet meer stuk met één van onze seksspeeltjes als cadeautje voor je partner!