0

Tracy's Dog - Flowliper Zuigende & Pulserende Clitoris Vibrator - Teal

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Flowliper clitoris vibrator heeft een unieke dynamische puls modus! Deze modus varieert zelf de zuigpatronen waardoor het de perfecte metgezel maakt voor spannend voorspel of de ultieme climax. De Flowliper wordt geleverd met 3 verwisselbare, zijdezachte opzetstukken. Kies jouw favoriet uit de rond, ovale of tappende kop voor een unieke en gepersonaliseerde ervaring.

De Flowliper is voorzien van 10 heerlijke standen met een scala van zachte tot intense trillingen. Het siliconen materiaal voelt ultra zacht en comfortabel aan op de huid. Dankzij zijn compacte formaat en eenvoudige gebruiksaanwijzing is hij ook perfect als eerste vibrator.

Het design is volledig waterproof en eenvoudig te reinigen met lauwwarm water en een toycleaner. Gebruik eventueel een glijmiddel op waterbasis en laad hem gemakkelijk weer op met de meegeleverde magnetische USB-kabel.

Ontdek jouw dagelijkse partner voor intiem plezier!

Alternatieven die wij aanraden
-
+