0

Urge Strapless Strap-On Vibrator - Roze

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Urge Strapless Strap-On Vibrator is een voorbind vibrator die gedragen kan worden zonder harnas. Het korte gedeelte van de koppeltoy kan worden ingebracht in de vagina. Door het aanspannen van de bekkenbodemspieren wordt de strap-on vibrator op zijn plaats gehouden. Daarna kan de drager zijn of haar partner anaal of vaginaal penetreren.

De Urge is te bedienen met de draadloze afstandsbediening of met de knopjes op de vibrator zelf. De toy is voorzien van een aparte motor in beide uiteinden die allebei 3 snelheden en 5 vibratiepatronen hebben. Ook is de Urge waterdicht, zodat je hem kunt gebruiken onder de douche of in bad.

De vibrator is oplaadbaar en wordt geleverd met een USB-oplaadkabel. De afstandsbediening werkt op batterijen (inclusief). Maak de toy na gebruik altijd goed schoon met toycleaner en water voor een goede hygiƫne.

Alternatieven die wij aanraden
-
+