0

Lora DiCarlo G-Spot Vibrator - Onda

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Maak kennis met de luxe producten van Lora Dicarlo! De Onda is een paradepaardje onder de G-Spot vibrators en garandeert een optimale stimulatie met behulp van een unieke functie. Deze toy is voorzien van een een pulserend en bewegend element die de G-Spot stimuleert. Je kunt het bereik van de beweging zelf instellen: kort en krachtig of met langere halen. Er is goed nagedacht over het ontwerp van de Onda: deze ligt door de ergonomische vormgeving zeer prettig in de hand zodat je hem makkelijk langere tijd vast houden en de vibrator goed op zijn plek blijft zitten. De Onda is makkelijk te bedienen en heeft 4 verschillende pulserende standen. Je schakelt vlotjes van een zachte naar een intensere stimulatie of andersom.

Je kunt de Onda weer snel opladen met de bijgeleverde USB-kabel en deze toy wordt geleverd in een luxe verpakking, inclusief toybag en een uitgebreide handleiding. Gebruik glijmiddel op waterbasis voor een comfortabel gevoel.

De Onda is makkelijk te reinigen met een toycleaner. Spray het speeltje helemaal in en laat het een minuutje intrekken. Pak daarna een droge, schone doek die niet pluist en wrijf de vibrator voorzichtig schoon en droog. Een andere optie is water en zeep. Spoel de vibrator af met handwarm water en gebruik een milde antibacteriƫle zeep om hem schoon te maken. Dep het speeltje daarna zachtjes droog met een schone doek of laat hem opdrogen. Leg de vibrator na het schoonmaken altijd op een veilige en stofvrije plek.

Alternatieven die wij aanraden
-
+